(+Fotos) El nucli antic d’Ordino s’il·lumina durant la Nit de la Candela

Més d’onze mil espelmes van il·luminar els carrers, carrerons, places i jardins del nucli antic d’Ordino que, després de dos anys de pausa obligatòria per culpa de la pandèmia, va recuperar la Nit de la Candela.

Fotos: Paula Cristina

Nit de la Candela a la parròquia d'Ordino

Gràcies a l’auspici de l’empresa elèctrica Nord Andorrà i d’Andbank Andorra, el Comú d’Ordino va poder tirar endavant una festivitat molt esperada per la població, la Nit de la Candela, que, des de dos quarts de deu del vespre del passat 16 de juny, va il·luminar el carrer Major i les seves travesseres.

Nit de la Candela

Més d’onze mil espelmes van donar vida a la celebració, per a la qual es va dissenyar un programa molt variat d’espectacles. La plaça Major, per exemple, va acollir la visita d’una quantitat molt important de residents i turistes que van gaudir de la música pop, rock i folk del grup Hashtag.

Públic a la Nit de la Candela

A l’Era de Casa Rossell, el públic va apreciar l’exhibició de Visual Drums, en la qual l’artista va combinar els sons de la percussió d’una bateria elèctrica amb la reacció lluminosa provocada per les vibracions. Va ser, sens dubte, tot un encert!

Espectacle de visual drums

Mentre algunes de les persones que van passejar pel nucli antic d’Ordino aprofitaven l’oportunitat de gaudir de la gastronomia dels food trucks, Guillem Tudó i el seu saxofon obsequiaven els espectadors amb un bell recital de jazz, als jardins de Casa Rossell. El duet barceloní Lucille va fer el mateix, en clau de neosoul i R&B, als jardins del Museu Casa d’Areny Plandolit.

Públic que va visitar la Nit de la Candela

A la placeta del Pajó, la companya Produccions Zulandir va fer un joc amb flames realment vibrant i espectacular, amb moviments impressionats, gairebé hipnòtics, que van captivar a tothom que hi va passar.

Autoritats a la Nit de la Candela

Els cònsols de la parròquia, Josep Àngel Mortés i Eva Choy, van recórrer els diferents espais de la Nit de la Candela amb la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva; el secretari d’Estat d’Economia i Empresa, Èric Bartolomé; el conseller comunal Jordi Serracanta, i David Forné i Josep Maria Cabanes en representació de les empreses patrocinadores.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

El nucli antic d’Ordino s’il·lumina durant la Nit de la Candela