(+Fotos) El Prat del Pi, l’estiu d’Andorra al cor de Canillo

Si vols gaudir d’un estiu diferent, envoltat de muntanya i molta natura, el Prat del Pi és el lloc adequat per a tu, per a la teva parella, per als teus amics i per a tota la família! Aquest nou espai, situat al cor de la parròquia de Canillo, reuneix en un mateix emplaçament oci, música en directe i la millor oferta gastronòmica d’Andorra.

 Fotos: César De Pablo

El Prat del Pi és la nova aposta, creada per la Borda Pi, per aquest estiu 2023, perquè gaudeixis els caps de setmana al nostre país, però de manera diferent, a l’aire lliure i amb un munt d’activitats.  L’oferta inclou una variada opció de paradetes amb productes artesans de tots els tipus i estils, des de joieria, tèxtil, fins a exquisides propostes culinàries i actuacions en directe amb músics del nostre país.

A més, en aquest espai, els més menuts de la casa també tindran al seu abast tota mena de jocs, des de sacs per fer carreres, recerques del tresor, manualitats creatives, tallers i molta màgia, tot perquè puguin viure l’estiu verd al mig de les muntanyes en un oasi de serenitat i frescor.

Durant tot l’estiu, els més grans també tindran la possibilitat de nodrir la seva ànima amb una àmplia programació de classes de ioga en família. I, com que les mascotes són part de la família, també són benvinguts al Prat del Pit.

Prat del Pi · Obert de dimarts a diumenge de 12 a 22 h.  Carretera General de Canillo.

El Prat del Pi, l'estiu d'Andorra al cor de Canillo