Els ‘Sabors d’Advent’ envaeixen la parròquia escaldenca

De l’1 a l’11 de desembre, el Parc de la Mola es va convertir en l’escenari de ‘Sabors d’Advent’, el cicle engegat pel Comú d’Escaldes-Engordany els dies previs a Nadal que va barrejar música en directe, gastronomia i parades amb productes nadalencs i artesans.

Fotos: Noelia Farias

El programa musical va comptar la presència de més d’una dotzena d’artistes. El duet A&C va ser l’encarregat de donar el tret de sortida al certament pel qual també van passar diferents agrupacions, tant del nostre país com foranies, com ara La Corda Fluixa de la Cerdanya; el cantant i saxofonista Guillem Tudó; l’agrupació andorrana Neon; Ingrid Martínez i el pianista cubà Óscar León; Lady Scarlett Trio; Vibrand en Clau de Soul; Efrem Roca i David Amat Duet; Messin with the Keys; i que va cloure amb el concert especial de Nadal a càrrec del Cor de Rock d’Encamp.

Com a complement a l’oferta musical, cada dia es van realitzar tallers creatius per als més menuts de la família, on els infants van poder aprendre a fer el seu calendari d’advent, corones de Nadal, penjolls, i també  van poder gaudir de l’espectacle itinerant ‘Una carta pel Pare Noel’.

A banda de la música en directe i els tallers infantils, els veïns i turistes van poder passejar per les paradetes del mercat de Nadal, instal·lades també al Parc de Mola. En aquestes es van poder trobar, des d’obsequis i decoració nadalenca de segona mà, fins a productes gurmet i enològics.  

L’oferta musical es va complementar amb un mercat de Nadal
amb productes de segona mà

Segons la consellera de Promoció i Dinamització Turística de la parròquia, Meritxell Massoni, ‘Sabors d’Advent’ va continuar mantenint la mateixa filosofia que els cicles fets durant l’estiu i l’hivern passat, però en aquesta ocasió es va centrar molt més en el públic familiar i també es va ajustar una mica més l’horari a l’època de l’any. Les activitats van començar a les 19:30 h i van acabar a les 20:30 h.