Escaldes-Engordany va presentar el seu programa d’activitats estivals

El Comú d’Escaldes-Engordany va presentar la seva proposta d’activitats d’estiu, que combina experiències esportives i relacionades amb l’art. La dansa, el teatre i la música guanyen més protagonisme.

Fotos: César Vidal

Ahir, dia 18 de juny, Josep Batalla, conseller d’Esports; Valentí Closa, conseller de Cultura, i Ivan Gómez, coordinador d’Instal·lacions i Activitats del Departament d’Esports, van presentar el programa d’activitats ‘Escaldes-Estiu’, amb el qual el Comú d’Escaldes-Engordany engloba l’art i els esports en un mateix pla.

Logo de les activitats d'estiu d'escaldes-engordany

El programa ‘Escaldes-Estiu’ tindrà lloc del 6 de juliol al 4 de setembre, i va dirigit a nens d’entre 3 i 14 anys. Aquest esquema es divideix en tres blocs: activitats, campus de matí i campus de tarda. Aquestes seran tan variades i entretingudes com ara tennis, bàdminton, handbol, jocs de taula, biblioteca, dansa, futbol, manualitats, bàsquet, teatre, voleibol, fotografia, atletisme, museus, música, gimnàstica, arqueologia, skate, tallers de vidre i tèxtil, entre d’altres.

Josep Batalla, conseller d’Esports d'escaldes-engordany

A l’espera que el Govern d’Andorra confirmi si relaxarà el protocol de mesures sanitàries escaients per a les activitats d’estiu, Josep Batalla va explicar que el propòsit del comú escaldenc és donar cabuda a la quantitat més gran d’infants possibles, perquè gaudeixin d’un estiu divertit i amè. Actualment, la ràtio permesa és de 10 nens per grup, per la qual cosa l’aforament es podria veure afectat.

Valentí Closa Escaldes-Engordany

Per a Valentí Closa, d’altra banda, l’objectiu del programa ‘Escaldes-Estiu’ és que el nen gaudeixi d’una bona experiència, per la qual cosa, les activitats es van dissenyar amb una metodologia que prioritza la diversió en comptes d’aplicar una teoria massa complexa. En el cas de la música, Lluís Perea García, farà servir el seu ukelele per a captivar la canalla escaldenca, mentre que la Irina Robles, de L’Animal Escola de Teatre, ensenyarà als infants sobre les arts escèniques. L’Escola Líquid Dansa oferirà tallers de ball, mentre que Gerard Remolins Zamora serà qui estigui a càrrec de les xarrades sobre arqueologia. Pel que fa als tallers de fotografia, aquests comptaran amb la participació de Jean-Luc Herbert, especialista en la utilització de la fotografia com a eina terapèutica.

El passat 10 de juny va obrir el procés de preinscripcions a ‘Escaldes-Estiu’ a través d’un formulari, que romandrà accessible fins al diumenge, dia 21 de juny. L’endemà, les famílies seran notificades per poder formalitzar la inscripció dels infants.

Descarrega més informació sobre ‘Escaldes-Estiu’ aquí.