Espectacle dansaire per celebrar els 10 anys de l’Esbart Valls del Nord

Nascuda com a una agrupació folklòrica, el gener del 2011, el col·lectiu massanenc-ordinenc va celebrar al seu desè aniversari amb una mostra digna d’aplaudiments, a l’Auditori Nacional d’Andorra.

Fotos: Reinaldo Márquez

Espectacle de l'Esbart Valls del Nord

Les seccions ‘petits’, ‘infantils’ i ‘juvenils’ de l’Esbart Valls del Nord, ens van regalar un càlid i entranyable espectacle a l’Auditori Nacional d’Andorra, a Ordino, una mostra emmarcada en el desè aniversari de l’agrupació i en el Festival de Temporada 2020-2021 que du a terme l’agrupació folklòrica.

A través de les xarxes socials, l’Esbart Valls del Nord ha compartit diferents càpsules audiovisuals per celebrar els seus 10 anys d’existència

Esbart Valls del Nord

Després de veure com la pandèmia els hi dificultava obsequiar-nos amb el seu talent, l’Esbart Valls del Nord no va baixar els braços i va continuar apostant per mantenir viva la flama de les arrels culturals del país, amb actuacions en diferents contexts i escenaris, com ara la Fira del Bestiar, a Ordino, celebrada el passat mes de maig.

Esbart Valls del Nord
Folklore que no s’atura

Després de 10 anys de trajectòria que ni la Covid-19 ha pogut apagar, l’Esbart Valls del Nord celebra ser una institució més que consolidada a les parròquies de La Massana i Ordino, especialment, però també al Principat. Actualment, amb més de 100 membres actius, l’agrupació cultural es prepara per actuar a la festa parroquial de Sant Pere i a un nou espectacle que tindrà lloc el pròxim 27 de novembre, també a l’Auditori Nacional.

Esbart Valls del Nord