Ordino va acollir un exitós Campionat d’Andorra de Contrarellotge Individual

Amb un recorregut de 17 quilòmetres, des d’Ordino fins a La Coma d’Arcalís, el 14è Campionat d’Andorra de Contrarellotge Individual va posar a prova diferents ciclistes, en una competició avalada per la Federació Andorrana de Ciclisme.

Campionat d’Andorra de Contrarellotge Individual

El passat dissabte, dia 19 de setembre, la parròquia d’Ordino va vibrar a força de pedal, en acollir el 14è Campionat d’Andorra de Contrarellotge Individual, en una prova organitzada per l’Agrupació Ciclista Andorrana (ACA), i patrocinada pel Comú d’Ordino, Multisegur Assegurances, Ford, Gasopas i Jorma Bike.

Competidors del Campionat d’Andorra de Contrarellotge Individual

Aproximadament una cinquantena de ciclistes van ser partícips d’aquesta competició que, en un escenari tan complicat com el de la successió de la pandèmia de la Covid-19, va representar una fita gens rebutjable per al president de la Federació Andorrana de Ciclisme, Gerard Riart. “És difícil mesurar l’èxit de la competició basant-nos únicament en el nombre de corredors. Penso que el més important és tirar endavant i continuar impulsant el ciclisme en el país”, va expressar.

Ciclista Campionat d’Andorra de Contrarellotge Individual

En la categoria femenina, Neus Serracanta va ser la ciclista més ràpida, en completar el trajecte en 59 minuts i 34 segons. Pel que fa als cadets masculins, Roger Turné Marinello, que va resultar segon en el Recorregut 1* de la passada edició de La Volta als Ports d’Andorra, va signar la primera posició en el Campionat d’Andorra de Contrarellotge Individual d’enguany. Mentrestant, en la categoria Sub 23 masculí, Guillem Sánchez Moliné es va emportar els honors en completar el trajecte en 44 minuts i 24 segons, rècord amb el qual va aconseguir ser el ciclista més ràpid d’entre tots els participants de les diferents categories.

Podi al Campionat d’Andorra de Contrarellotge Individual

Les categories Master 30 i Master 40, ambdues masculines, van tenir com a guanyadors a Joel Robles i Eladi Sánchez, respectivament; pel que fa als Veterans 50, Francesc Poujarniscle va pujar fins al calaix més alt del podi. Finalment, Miquel Martínez Semino, amb temps de 45 minuts i 4 segons, es va consolidar com el ciclista més ràpid de la categoria Elits masculí d’un campionat veritablement emocionant.