30 anys amb La Prairie “Skin Caviar”

Fa 30 anys que ciència i art es van associar per treure al mercat la línia de cosmètica de La Prairie “Skin Caviar”. Al Centre Júlia van voler celebrar aquest aniversari amb un còctel.

Les instal·lacions del Centre Júlia van acollir el 30è aniversari de la mítica col·lecció de cosmètica de La Prairie ”Skin Caviar”. A la cita no van faltar representants de la marca suïssa i una nombrosa representació de clientes i amigues de Perfumeria Júlia, que van poder comprovar, en primera persona, les excel·lències d’aquest producte a on la ciència es barreja amb l’art. El resultat d’aquest binomi es veu reflectit en un producte que ens apropa a l’eterna joventut, més que cap altre producte del mercat.

La Clinique La Prairie, vora el llac Leman a Suïssa, es va fundar amb l’objectiu d’oferir una via per al rejoveniment. Després de molts anys d’investigació, el 1931, el Dr. Niehans va fer un descobriment revolucionari en desenvolupar un tractament cel·lular amb resultats sorprenents.

Amb aquest inspiració, la marca La Prairie va crear el seu complex cel·lular exclusiu, el secret més ben guardat de la casa. Així, utilitzant fórmules innovadores amb ingredients valuosos com el caviar, el platí o l’or, La Prairie va convertir la ciència en art. Avui, la casa segueix aplicant la mateixa tradició d’excel·lència avantguardista fusionada amb la innovació científica, esplèndids ingredients i una sòlida experiència.

Fa 30 anys que va néixer “Skin Caviar”, el llegendari fenomen tensor i reafirmant, unes precioses perles amb extracte de caviar que omplen la pell d’energia i ajuden a renovar la seva textura. La pell esdevé més suau i adquireix un aspecte visiblement més ferm a l’instant.

democrates 2023