Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria posen en marxa la 58a Temporada de Teatre

Els Comuns de Sant Julià de Lòria i d’Andorra la Vella van presentar la 58a Temporada de Teatre, que celebraran de manera conjunta, i que tindrà com a protagonistes destacats personatges del teatre català com ara Carles Sans, Joan Pera, Bruno Oro, Clara Segura, entre altres, així com diferents artistes del país.

Fotos: Comú d’Andorra la Vella / Tony Lara

La nova Temporada de Teatre es va iniciar, el passat dia 4 de març, i Carles Sans va ser l’encarregat d’inaugurar-la, amb la seva obra ‘Per fi sol’, al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. Un espectacle humorístic, que neix d’un projecte personal i que explica anècdotes personals i professionals viscudes durant l’època del Tricicle.

Presentació temporada de teatre

La comèdia ‘Classe’, protagonitzada per Pol López, Carlota Olcina i Pau Roca, tindrà lloc el 25 de març, a l’Auditori Claror. La programació continuarà amb ‘Cobertura’, el pròxim 15 d’abril, al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. Clara Segura i Bruno Oro seran els encarregats de transportar als espectadors al món del cinema, a través d’un bon grapat de personatges hilarants, la majoria dels quals coneguts per la sèrie televisiva Vinagre, que TV3 va produir fa uns anys amb molt d’èxit.

El 29 d’abril, l’Auditori Claror de Sant Julià de Lòria acollirà ‘Alguns neixen estrellats’, un divertit espectacle teatral encapçalat per Joan Pera i David Olivares.

Andorra la Vella finalitzarà la Temporada, el 16 de maig, al Teatre comunal, presentant l’última producció de la Jove Companyia d’Andorra, Jocand: ‘La tercera Onada’, un drama que versiona el text teatral ‘La Ola’ i la novel·la ‘The Wave’. Mentre que, ‘L’avantsala’, l’última producció de la Cia. És grata, tancarà la programació de primavera a l’Auditori Claror, els dies 20, 21 i 22 de maig.

Cal ressaltar que, l’aforament a les sales d’espectacles continuarà sent limitat i la venda d’entrades es realitzarà, únicament per internet, a través de la web del Comú d’Andorra la Vella i el de Sant Julià de Lòria. El valor de les entrades oscil·la entre els 10 als 22 d’euros.

Sens dubte, l’humor, la comèdia i artistes de renom, seran els protagonistes d’aquesta 58a Temporada de Teatre, que realitzaran, de manera conjunta, els comuns d’Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria.