(+Fotos) ‘Advocats d’Andorra’, el nou volum de la col·lecció ‘Qui és qui Andorra’

Joan Vigatà, editor del llibre, i Eduard Vigatà, CEO de ‘Qui és qui Andorra’, van presentar el volum ‘Advocats d’Andorra’ en roda de premsa i, posteriorment, en un aplec al qual van assistir advocats i altres personalitats del Principat. En aquesta segona activitat, van protagonitzar una taula rodona amb els lletrats Elisabet Raméntol i Pau Augé.

Fotos: César De Pablos

Presentació advocats d'Andorra

El que Joan i Eduard Vigatà van presentar a Andbank és un llibre singular que té com a propòsit donar a conèixer els diferents professionals de l’advocacia del nostre país, però esbrinant les reflexions més personals d’aquests lletrats sobre la pràctica i el món jurídic andorrà.

Presentació advocats d'AndorraJosé María Alfín, Gerard Alís, Pau Augé, Jordi Balsa, Ingrid Ruiz, Cristina Blanquer, Pere Cristòfol, Laura Clusellas, Josep Herrero, Vanessa Durich, Sílvia Estrada, Jonathan Hinkson, Joaquim Martínez, Jèssica Obiols, Cerni Pol, Elisabet Raméntol, Josep Rodríguez, Judith Silvestre i Núria Vila són les veus seleccionades per a representar l’ampli panorama jurídic del Principat, a través de les plomes de Joan Vigatà i Carles Batalla, que han sabut posar en relleu, des d’una perspectiva més íntima i humana, aquests perfils tan diversos d’advocats que destaquen per la seva joventut o per la seva veterania, o per l’especialització o la trajectòria que ostenten.

Presentació advocats d'Andorra‘Qui és qui Andorra’ és una iniciativa que pretén crear un directori professional digital d’Andorra

La publicació, la segona dedicada als advocats, va ser produïda amb la col·laboració institucional d’Andbank. La portada llueix una pintura de Mercè Ciaurriz, artista andorrana que ha reinterpretat la figura de Justinià sobre el mapa d’Andorra, en una mena de gest que de forma explícita, però subtil, vincula la justícia i la legalitat amb el nostre país.

Presentació advocats d'AndorraSegons els editors, s’estan ultimant els detalls d’una tercera obra, aquesta vegada dedicada als arquitectes que exerceixen al Principat d’Andorra, la portada de la qual serà il·lustrada per l’artista i també arquitecte Alfons Valdés.

Gaudeix de moltes més fotos d’aquest esdeveniment aquí:

‘Advocats d’Andorra’, el nou volum de la col·lecció ‘Qui és qui a Andorra’