Afterwork a ritme de Viva la Juicy Glacé

Tot era tenyit de rosa, el color de la fragància Viva la Juicy Glacé, una exclusiva de Perfumeria Júlia que va marcar l’últim Afterwork de l’any. El Lounge Bar del Centre Júlia es va omplir dels clients i clientes habituals, als quals es van afegir un bon nombre de turistes.

Vivand estava ple a vessar i el Centre Júlia no es quedava enrere, amb una gran afluència de visitants, entre habituals i turistesristes. Era l’últim Afterwork de l’any, la cita dels primers dijous de mes, que aquesta vegada va girar al voltant de la reputada casa Juicy Couture i la seva fragància Viva la Juicy Glacé, un perfum dolç i amb personalitat, molt adequat per als mesos d’hivern.

Afterwork Júlia
Foto: Josep Segura

A l’entrada del Lounge Bar, el fotògraf Pau Llorens immortalitzava les clientes i els clients amb la seva Polaroid. Després els regalava la fotografia als protagonistes que havien posat davant del “photocall” de la Juicy, amb reproduccions del flascó característic. Després, tenien l’oportunitat de descobrir aquesta fragància floral, amb notes de sortida de mandarina, cassis i pera, un cor de gessamí i tarongina i un fons d’ambre, sàndal i vainilla.

Els còctels de la nit tenien tots tonalitats roses i blaves, al ritme de la música del Dj eivissenc Antoni Ponti, que va delectar els presents amb una selecció musical diversa i actual. Unes delicadeses dolces com la fragància que protagonitzava l’acte hi posaven el moment ensucrat a una vetllada ben agradable. Tothom va marxar amb unes mostres de Viva la Juicy Glacé i amb moltes ganes de reprendre les sessions d’Afterwork que tornaran el proper mes de febrer.

DJ Antoni Ponti
Foto: Josep Segura