‘Alguns neixen estrellats’ mentre que alguns omplen les sales de teatre

Amb les dues funcions completament venudes, el programa de la 58a Temporada de Teatre va continuar amb l’exitosa presentació de l’obra teatral ‘Alguns neixen estrellats’, del Joan Pera.

Fotos: Nelly Dedea

Joan pera a l'espectacle alguns neixen estrellats

El passat 9 d’abril, a través del Twitter oficial del Comú de Sant Julià de Lòria, s’anunciava que, a falta de gairebé tres setmanes per a l’espectacle ‘Alguns neixen estrellats’, les entrades estaven completament exhaurides. Certament, l’aforament reduït de l’auditori Claror, del Centre Cultural i de Congressos Lauredià, va influir en aquest fet, però també el desig de la ciutadania de poder gaudir d’una estona distreta i plena de rialles.

Moment de l'obra alguns neixen estrellats

Els passats 28 i 29 d’abril van ser dies exitosos pel Joan Pera i companyia, ja que, es van exhaurir les 268 localitats disponibles –134 per dia–, gràcies a la massiva resposta del públic lauredià, que no es va perdre ‘Alguns neixen estrellats’, un espectacle que reflecteix la vida d’un personatge simpàtic i, fins i tot, ingenu que es veu ofegat per una sèrie de desgràcies que li impedeixen trobar feina.

públic a l'obra alguns neixen estrellats

Durant l’obra còmica, dirigida per l’Enric Llort, Pera va compartir escena amb David Olivares i, tots plegats, van regalar una hora i mitja d’autèntiques rialles al públic present, que va poder apreciar, de primeríssima mà, tot el talent d’aquests ‘residents’ freqüents del Teatre Condal de Barcelona. Així que, si algú s’ha perdut les dues funcions a terres andorranes, ja pot reservar –si les restriccions de mobilitat ho permeten– un tiquet o dos… o tres… per a les representacions que es realitzaran al recinte català, fins al 30 de maig.