Andoflora se supera any rere any i venç les inclemències meteorològiques

L’edició d’enguany d’Andoflora va tancar la seva 25a fira amb un gran èxit de participació, malgrat les previsions meteorològiques adverses, que finalment van donar un respir per poder desenvolupar les diferents activitats culturals i els tallers, que van assolir un gran nombre de participants.

Andoflora 2018
Foto: Nelly Dedea

El diumenge al migdia, amb l’actuació de l’Esbart Valls del Nord, es va enregistrar el nombre més gran de visitants, però el degoteig de persones que no es van voler perdre aquesta edició de la fira va ser constant. Tant floristes com la resta d’expositors es van mostrar satisfets del resultat de la fira, malgrat que reconeixien que la climatologia no va acompanyar gaire en aquesta edició.

25 anys d'Andoflora
Foto: Nelly Dedea

Pel que fa al capítol de premis, el guanyador del guardó a la millor intervenció artística urbana va ser l’establiment ‘Lo florista’ i se’n va emportar una distinció valorada en 1.500 euros. Quant al concurs d’aparadors, el primer guardó va ser per a la farmàcia Garrallà; seguidament per l’establiment ‘Entre Línies’ i finalment, Cathyan va assolir la tercera posició d’aquesta categoria.

Andoflora 2018 La Massana
Foto: Nelly Dedea

Cal destacar la presència en la fira del copríncep episcopal, Joan-Enric Vives,  que amb motiu de la celebració de la missa en homenatge a la Mare de Déu de Fàtima, celebrada al matí a la Massana, va voler ser present també en aquesta 25a edició de la fira Andoflora.

Gaudeix de totes les fotos de l’Andoflora 2018 al nostre Facebook.
Foto: Nelly Dedea