Andorra a la Biennal d’Art de Venècia, de la mà de Philippe Shangti

Philippe Shangti enarbora la bandera andorrana a la 58a Biennal d’Art de Venècia, amb la seva mostra anomenada The future is now o “El futur és ara”, una proposta amb el toc característic de l’artista d’origen francès, que segueix el mateix estil provocador, crític i disruptiu, de tota la seva obra.

Philippe Shangti a la Biennal de Venècia
Foto: Govern d’Andorra

La galeria principal de Caldea va servir com a obreboques per a conèixer part de les obres de Philippe Shangti. Ara, l’Istituto Santa Maria della Pietà, ubicat al barri venecià del Castello, acull la mostra “The future is now”, que critica el consumisme i els efectes devastadors que això comporta. Ho fa a través d’una instal·lació fragmentada, que s’ha d’analitzar de manera independent, per a poder entendre íntegrament el missatge de l’artista, que combina escultures, fotografies i produccions audiovisuals.

Públic a la inauguració de l'exposició de Philippe Shangti
Foto: Govern d’Andorra

Per assolir l’objectiu d’arribar a Venècia amb una proposta artística de primer nivell, Philippe Shangti va comptar amb el suport del Ministeri de Cultura del Govern d’Andorra, a través d’Acció Cultural Andorra, sota la coordinació de Meritxell Blanco. Eva “Zoe” Martínez, comissària de l’exposició, també ha estat part fonamental de tan ambiciós projecte, mentre que Ivan Sansa Milà, cap de l’àrea d’Acció Cultural Andorra, va servir com a curador.

El pavelló andorrà de l’Istituto Santa Maria della Pietà es podrà visitar fins al 24 de novembre, de dimarts a diumenge i de les 10 a les 18 hores, amb entrada lliure.

Equip de col·laboradors d'Andorra a la Biennal de Venècia
Foto: Govern d’Andorra