AutoFactoria aposta pel desenvolupament de l’esquí andorrà

L’empresa AutoFactoria ha signat un acord amb la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), que referma el compromís per desenvolupar la disciplina de l’esquí alpí.

Fotos: César De Pablos

En una roda de premsa, celebrada el passat 4 de maig, Ada Amengual i Olivier Amengual, en representació d’AutoFactoria, i Pepi Pintat i Carles Visa, en qualitat de president i gerent de la FAE, respectivament, han formalitzat un acord de patrocini esportiu en el qual es preveu donar suport a l’esquí alpí. La relació, inicialment prevista per un any, podrà ser prorrogable en funció dels resultats assolits en aquest primer període de prova.

Roda de Premsa a Autofactoria

“És un orgull per a nosaltres poder ajudar aquests joves que ens representen, ja que ens agrada molt combinar els valors de l’esport amb els valors empresarials”, ha expressat Ada Amengual, administradora delegada d’AutoFactoria, qui s’ha mostrat molt entusiasta envers el projecte presentat per la FAE, “ja que l’esquí i les pistes formen part de la identitat del nostre país”.

Pepi Pintat a Autofactoria

Tant Pepi Pintat com Carles Visa han agrait la confiança i l’interès mostrats per l’empresa, ja que la pandèmia, des de la seva perspectiva, ha dificultat trobar nous patrocinadors que permetin dur a terme els diferents projectes de la federació. “Crec que és una empresa amb uns valors molt similars a l’esport que fem i, de veritat, estem molt contents que vinguin a formar part de la nostra família. Us ho agraeixo molt”, ha expressat el gerent de la FAE, qui ha destacat la rescissió de la relació de patrocini entre el Maverick Viñales i la federació, entitat que, segons ha revelat Max Tissot, director de la secció d’alpí, està donant forma a acords de col·laboració amb la Fédération Française de Ski (FFS), perquè, entre altres atletes, Joan Verdú pugui apujar el seu nivell de cara a compromisos com ara la Copa d’Europa.

Olivier i Ada Amengual a Autofactoria

Quant a la relació d’AutoFactoria amb l’esport, aquesta no és la primera vegada que aposta pel talent al Principat, ja que, durant el Rally Dakar 2021, l’empresa va patrocinar la dupla conformada per l’explorador Mike Horn i el pilot Cyril Despres, que hi van participar a bord d’un vehicle equipat amb una pila de combustible i alimentat amb hidrogen. Malgrat que no és oficial, un dels projectes que considera AutoFactoria és el de donar suport al rugbi andorrà.