Caldea va celebrar el seu 25è aniversari amb un dinar institucional

El centre termolúdic Caldea, va arribar als seus 25 anys de llegat i, des del 1994, s’ha convertit en una icona del Principat d’Andorra. És per això que, una celebració com aquesta, no podia passar desapercebuda, i molt menys quan la cèlebre empresa compleix un quart de segle d’història com a centre d’entreteniment del país.

Discurs Miguel Pedregal 25è aniversari de Caldea
Foto: Paula Cristina

El Consell d’Administració de Caldea i diverses autoritats del Principat es van trobar al restaurant Mediterrani, on van tenir lloc els discursos de Trini Marín, presidenta de la societat anònima SEMTEE i cònsol major d’Escaldes-Engordany, i de Miguel Pedregal, director general del centre termolúdic. Tots dos van destacar la importància de Caldea en el desenvolupament turístic i econòmic del país, especialment perquè l’empresa ha representat un repte d’innovació i evolució any rere any.

Discurs Trini Marín al 25è aniversari de Caldea
Foto: Paula Cristina

Caldea, des de la seva inauguració, va rebre més de 9 milions de visitants, una xifra que no és gens despreciable, si es té en compte la població del Principat, que amb prou feina es mesura en desenes de milers.

Dinar Institucional 25è aniversari de Caldea
Foto: Paula Cristina

L’acte oficial de celebració va continuar amb un dinar entre els accionistes de SEMTEE, S.A. i autoritats del país, com ara la subsíndica, en funcions, del Consell General, Mònica Bonell; el ministre de turisme en funcions, Francesc Camp; el cap de Govern en funcions, Antoni Martí, i altres personalitats dels diferents comuns parroquials.

Convidats 25è aniversari de Caldea
Foto: Paula Cristina

Avui, dia 26 de març, la celebració dels 25 anys de Caldea continuarà amb la festa d’accionistes, des de les 16 hores fins a les 22.30 hores, al restaurant Mediterrani.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.