Torna l’Hotel Garden

Després de molts anys, l’emblemàtic Hotel Garden torna a obrir les seves portes al públic. Aquest establiments de Santa Coloma irromp amb empenta  en el panorama hoteler i gastronòmic andorrà.

Ha estat tancat un llarg període i ha experimentat una profunda transformació, ja que totes les seves instal·lacions gaudeixen dels últims avenços en matèria de tecnologia, mobiliari i accessoris, amb espais molt versàtils i funcionals, una decoració molt actual, alta gastronomia i un equip de professionals disposats a oferir el millor servei als seus clients.

Al seu restaurant proposen un menú diari, amb cuina casolana i de cara a festes, han elaborat menús específics per celebrar dinars i sopars d’empresa, amb una excel·lent relació qualitat-preu. A més, l’hotel ofereix, unes àmplies i modernes habitacions i un acurat servei de celebracions de qualsevol tipus d’esdeveniments, amb diferents salons i capacitats. ; així com un menú diari amb cuina casolana i, per aquestes pròximes festes, sopars i dinars d’empresa.

En les seves instal·lacions acull també una prestigiosa escola de dansa, amb més de cent alumnes i amb els professors més prestigiosos d’Espanya impartint les classes.