Casa Cristóbal, un nou espai per a les delicatessen

Un dels plaers que ens agrada satisfer constantment és delectar el nostre paladar, i aquest és precisament l’objectiu de Casa Cristóbal, un nou local que es va inaugurar al Camí Ral, núm. 3, de la parròquia d’Andorra la Vella, i que promet proposar delicatessen a preus accessibles.

Façana Casa Cristóbal
Foto: Nelly Dedea

El Cristóbal Vega, l’ànima al capdavant d’aquest concepte innovador, és un amant incondicional de la cuina i dels productes selectes, amb una llarga trajectòria en el sector gastronòmic. Casa Cristóbal va néixer com a magatzem de distribució, però comptava amb una botiga de venda i un espai de degustació dels productes més exquisits.

Casa Cristóbal
Foto: Nelly Dedea

Hi trobaràs tota mena d’aliments gourmet de primeríssima qualitat, com ara els molt apreciats pernils ibèrics i embotits, formatges, conserves i, per descomptat, una àmplia varietat de caves i vins que esperen per ser tastats.

Productes gastronòmics de Casa Cristóbal
Foto: Nelly Dedea

De les 16 a les 23 hores, i de dimarts a diumenge, Casa Cristóbal obre les seves portes perquè gaudeixis de sopars de degustació, amb propostes triades meticulosament per a delectar el paladar més exquisit. Si vols endinsar-te en els sabors de Casa Cristóbal, només has de reservar la teva taula pel telèfon +376 720 100.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Cristóbal Vega i amics
Foto: Nelly Dedea