CISA Immobiliària acosta la cultura als seus clients

Els clients de CISA Immobiliària van tenir el privilegi de gaudir d’una visita exclusiva a la nova exposició del Museu Thyssen Andorra, Femina Feminae, una mostra que té a la dona com a protagonista.

Presentació Cisa Immobiliària al Museu Thyssen
Foto: Paula Cristina

Mig centenar de clients de CISA Immobiliària van assistir a una visita exclusiva a Femina Feminae, la tercera exposició del Carmen Thyssen Andorra, oberta des del 10 d’octubre als locals del museu, a l’antic hotel Valira d’Escaldes.

Museu Carmen Thyssen Andorra
Foto: Paula Cristina

Dividits en dos grups i guiats per Guille Cervera, comissari de la mostra i director artístic del museu, els visitants van desfilar davant les 28 obres de Femina Feminae, des de la més antiga –una escena veneciana de Piazzetta– del 1720, fins a la més moderna, Aniela 9, un vinil sobre fusta de Julian Opie datat del 2011.

Públic al Museu Carmen Thyssen Andorra
Foto: Paula Cristina

Entre les peces estrella de l’exposició, que té en la dona el motiu únic, hi ha “La gran portuguesa”, de Robert Delaunay, “Escena a la platja”, de Winslow Homer, i “Nu al jardí”, de Pere Pruna. Cal destacar també l’escultura d’Henri Matisse, “Petit nu ajupit amb braços”, de 1908.

Brindis CISA Museu Carmen Thyssen
Foto: Paula Cristina

Com a cloenda, tots els assistents van gaudir d’un refrigeri i d’una copa de l’exclusiu xampany Dom Pérignon, cortesia de CISA Immobiliària.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Don Perignon al Museu Thyssen
Foto: Paula Cristina