El temps va permetre celebrar un gran Torneig de Golf CISA Immobiliària

Malgrat les adverses previsions meteorològiques, que amenaçaven pluges abundants a l’hora del torneig, la participació en la segona edició del Torneig Golf CISA Immobiliària va ser molt nombrosa i el sol va permetre disputar  un gran torneig de golf.

Torneig de Golf Cisa Immobiliària a la Cerdanya
Foto: Josep Segura

La competició s’ha celebrat al Reial Club de Golf de la Cerdanya i ha estat  organitzat pel Club de Golf del Principat i, a més a més, ha comptat amb el suport de Vallnord Pal-Arinsal, Automòbils Pyrénées Mercedes Benz Andorra, Grans Magatzems Pyrénées, Multisegur Assegurances, Jeff de Bruges i Anyós Park.

Deejay Selvas
Foto: Josep Segura

Els 63 participants compataven amb un gran al·licient per a l’edició d’enguany, ja que el primer hole in one rebria un Smart com a premi, a més d’un premi especial amb una nit a l’hotel PGA Caminal i un green fee al PGA de Catalunya per a dues persones. Però, val a dir, que cap dels participants va fer el hole in one en l’edició d’enguany. Entre els participants del torneig, cal destacar la presència del pilot de moto GP, Xavier Siméon.

Persones al torneig de golf
Foto: Josep Segura

Pel que fa a les classificacions, cal destacar en categoria Scratch Indistinta Acumulada, en primera posició, Guillermo Sena de Haro; en segona posició, Francisco Moreno Jiménez i en tercera posició, un empat entre, Toni Armengol Naudi i Luis Buxeres Pujol-Soliano.

Premiats CISA
Foto: Josep Segura

Pel que fa a la categoria Superior, la primera posició ha estat per Beatriz Campillo Monche; la segona per José María Mas Vidal i la tercera per Samuel Monzón Ramírez.

Premiats CISA Immobiliària
Foto: Josep Segura

En categoria inferior, la primera posició ha estat per Joan Valls Andiñach, la segona per Toni Armengol Naudi i la tercera per Guillem Escabros Noves.

Foto: Josep Segura

Després d’aquesta segona edició, tothom espera amb impaciència la tercera i desitgem que pugui puntuar al rànquing nacional d’Andorra.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.