(+Fotos) El Barça CBS s’emporta el V Trofeu Encamp de Bàsquet

Les jugadores blaugranes es van recuperar d’un inici molt intens de les seves rivals, l’AE Sedis Bàsquet, per a encaminar una pretemporada que, fins ara, ha comptat amb pocs dies d’entrenament per a les basquetbolistes dirigides per Isaac Fernández.

Fotos: César De Pablos

Instants del partit de bàsquet entre Barça CBS i Cadí La Seu

La pista de bàsquet del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp es va veure plena a vessar d’aficionats urgellencs, que van fer que les jugadores de l’AE Sedis Bàsquet s’hi sentissin com a casa seva. Amb l’empenta dels seus a favor i amb un ampli desplegament ofensiu i defensiu, les pupil·les de Fabián Téllez van signar un primer quart espectacular amb parcial de 12-21 sobre les culers. La clau, les pilotes robades i els rebots defensius que es van transformar en ocasions per poder anotar.

Instants del partit de bàsquet entre Barça CBS i Cadí La Seu

El lideratge de la base Elise Ramette es va notar durant el primer i segon quart, així com la imponent presència de la recentment arribada Anna Palma i la versatilitat d’altres jugadores com ara Júlia Soler i Veronika Remenarova, amb tirs de mitjana i llarga distància. Però, si bé el segon quart encara va ser per a les urgellenques (37-42), el Barça CBS no pararia de pressionar.

Instants del partit de bàsquet entre Barça CBS i Cadí La SeuL’escolta Lucía Navarro, que justament ahir va celebrar el seu dinovè aniversari, va ser de gran ajuda per a gestar la remuntada. La lectura d’Isaac Fernández, en incorporar l’ex del Wroclaw polonès, Julia Drop, que va ser cabdal per frenar les intencions de Ramette en una batalla física i tècnica, també hi va tenir el seu impacte, però val a dir que els triples de la internacional montenegrina, Kristina Rakovic (17 punts) van generar, sense cap mena de dubte, una dinàmica de la qual el Cadí La Seu no va ser capaç de recuperar-se.

Instants del partit de bàsquet entre Barça CBS i Cadí La Seu

Durant l’últim segon del tercer quart, Júlia Soler, també amb un triple, va mantenir el seu equip amb avantatge de 57-58, però la letalitat de Rakovic des de la línia de tres punts va continuar essent el factor diferenciador a favor de les blaugranes. Els triples de Cameron Swartz semblaven canviar la tonada per a les de Téllez, però el Barça CBS va fer una estupenda gestió del temps i dels rebots per aconseguir la victòria amb un marcador final de 92-89.

Instants del partit de bàsquet entre Barça CBS i Cadí La Seu

L’experimentada Jolene Anderson, amb 19 punts, va ser la màxima anotadora culer, mentre que Lola Pendande, nou fitxatge del Barça CBS, en va fer 14.

Instants del partit de bàsquet entre Barça CBS i Cadí La Seu

L’acte de lliurament de trofeus va estar encapçalat per la ministra de Cultura i Esports, Mònica Bonell, i per la cònsol major de la parròquia, Laura Mas. Bonell va lliurar el reconeixement a la capitana del Sedis Bàsquet, Júlia Soler, mentre que Mas va atorgar el títol de campiones a Carolina Guerrero, capitana blaugrana.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Barça CBS 92 - 89 Sedis Bàsquet