Elmeuviatge, perquè les teves vacances siguin inoblidables

Després de 8 anys d’experiència com a gestors de l’oficina d’Halcón Viatges, a la ciutat veïna de La Seu d’Urgell, l’equip d’Elmeuviatge by Ushuaia Viatges aterra a Andorra amb una missió: oferir un ventall de possibilitats perquè el teu viatge sigui com sempre has somiat.

Convidats amb part de l'equip Elmeuviatge.com
Foto: César De Pablos

Ubicades al bell mig de la parròquia de La Massana, les oficines d’Elmeuviatge van rebre un nombrós grup de convidats, entre els quals destacaven familiars, amics, empresaris i personalitats polítiques, que li van donar una càlida benvinguda a una agència que promet destacar pel seu tracte amb el client.

Personalitats polítiques a Elmeuviatge.com
Foto: Paula Cristina

Amb un concepte familiar i fresc, l’agència ofereix tota mena d’opcions turístiques arreu del món, amb especial atenció als viatges d’empresa, així com aventures 100% personalitzades. I és que, amb només travessar la porta d’entrada del seu local, a Elmeuviatge es respira un aire de relax i jovialitat, però amb la serietat i professionalitat que ha de tenir un grup d’especialistes en turisme. El seu valor afegit –revelen– és el tracte proper i la disposició total amb el client, abans, durant i després del viatge.

Mag amb alguns convidats a les oficines d'Elmeuviatge.com
Foto: Paula Cristina

Tant si viatges sol, amb família o amb amics, com si t’estimes més els creuers o els vols, Elmeuviatge posa al teu abast un ventall d’alternatives, perquè gaudeixis de les teves vacances i les preocupacions es quedin fora de les maletes.

Troba totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Contacte: Av. Sant Antoni, 12. 1r 1a. AD400 La Massana. +376 822 004. elmeuviatge@elmeuviatge.com
Toma oberta del despatx d'Elmeuviatge.com
Foto: Paula Cristina