Encamp acollirà una masterclass solidària de cycling

El comú d’Encamp organitza una classe d’exhibició de cycling solidària, per aquest proper dissabte 19 de setembre, com a cloenda de les activitats esportives a l’aire lliure que s’han realitzat a la parròquia durant l’estiu, va informar aquest dimarts la corporació en un comunicat.

Text: ANA · Fotos: Comú d’Encamp

Des de les 10 del matí fins a les 2 del migdia, cada hora en punt hi haurà una sessió de ‘cycling’ a la plaça dels Arínsols (quatre en total) dirigida pels monitors Tània Baró, Francesc Mora i Xavier Martin. En cas de mal temps l’activitat es realitzarà al Complex Esportiu.

Les sessions duraran 45 minuts i, entre sessió i sessió, es farà la neteja i desinfecció de les bicicletes. El comú aplicarà el protocol de seguretat sanitària d’acord amb les directius del ministeri de Salut.

flyer de masterclass de cycling solidari

Aquest dimarts s’han obert les inscripcions en línia a través del web del comú d’Encamp. La inscripció té un preu de 5€ per sessió i els diners recollits aniran íntegrament als fons de solidaritat per la Covid-19. S’ha previst també una fila 0 per tal que les persones que vulguin participar de la iniciativa solidària puguin fer-ho pagant el preu de la inscripció però sense participar activament a la sessió de ‘cycling’. L’activitat està prevista per a persones majors de 16 anys.

El comú d’Encamp vol agrair als comuns d’Ordino, Andorra la Vella, Sant julià de Lòria i Escaldes-Engordany, els que tenien disponibilitat de bicicletes, per la cessió gratuïta per fer l’activitat.

Les activitats esportives a l’aire lliure d’aquest estiu a la parròquia (‘cycling’, aiguagim, ioga i pilates) han estat una de les iniciatives incloses en el pla de xoc per tal de dinamitzar l’espai públic amb activitats a l’aire lliure i que han tingut una alta participació en totes les seves modalitats.

Reserva la teva plaça fent clic aquí