Escaldes-Engordany encén l’enllumenat de Nadal

El Comú d’Escaldes-Engordany va donar la benvinguda a Nadal amb la tradicional encesa de llums, amb la col·laboració del Comú d’Andorra la Vella i de Casa Bergé. La cònsol major escaldenca, Rosa Gili, i la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, van ser les encarregades de polsar el botó.

Fotos: Comú d’Escaldes-Engordany/Jonathan Gil

El passat divendres, dia 26 de novembre, el Black Friday va quedar de banda per una estona perquè escaldencs i andorrans, per igual, gaudissin de la molt esperada encesa de llums de Nadal, que va tenir lloc tant a l’avinguda Carlemany com al Poblet de Nadal que hi ha instal·lat a Andorra la Vella.

Rosa Gili, cònsol major d’Escaldes-Engordany, va valorar aquest com “un moment important per a la nostra artèria comercial i per a tothom”, a l’espera que aquest acte “auguri un molt bon Nadal per a tots plegats i perquè funcioni l’economia”.

Pel que fa a la decoració que es pot apreciar a Escaldes-Engordany, aquesta és molt similar a la d’edicions anteriors, amb els follets ubicats a la plaça Coprínceps que, en certa manera, van ser testimonis del posterior concert de Patxi Leiva, que va fer ballar i cantar al públic que s’hi va congregar. Cal dir que la corporació va destinar uns 180.000 euros a l’enllumenat nadalenc, una xifra que dista considerablement dels 300.000 de despesa de l’any passat.