Farmàcia Galeno convida els seus clients a descobrir Filorga

La reconeguda marca de cosmètica parisenca Filorga va ser la protagonista de la recepció que la Farmàcia Galeno va oferir als seus clients el 13 de desembre passat.

Façana de farmàcia galeno
Foto: Farmàcia Galeno

Es tractava d’un esdeveniment privat que va reunir una cinquantena de persones que van poder descobrir en directe les destacades propietats dels productes d’aquesta marca, tota una referència en el rejoveniment cutani. Tothom va poder gaudir d’una demostració en directe de la millor forma d’aplicar tota la gamma de productes i després es va servir un càtering a càrrec del Rebost del Padrí, amb cava i vins.

Grup de Farmàcia Galeno
Foto: Farmàcia Galeno

Filorga és una marca fundada l’any 1978 per Michel Tordjman, un metge de cirurgia estètica francès que estava fascinat per la biologia molecular i que va ser pioner en NCTF®, una solució injectable única que prevé, alenteix i corregeix els efectes de l’envelliment cutani, amb la recreació d’un ecosistema cel·lular ideal i la potenciació dels factors que fan una pell ideal.

Ramona Gorraiz
Foto: Farmàcia Galeno

També fabriquen el X-HA Volume i l’MHA18 per combatre les arrugues, tant les profundes com les superficials. La seva línia de cremes i pílings són ideals per a rejovenir i millorar sensiblement l’aspecte de la pell.

Clients a Farmàcia Galeno
Foto: Farmàcia Galeno

Més info