Forestal Motorsports debutarà al Rally Dakar 2020

L’equip amb seu a Andorra, participarà en la pròxima edició del Rally Dakar 2020, que tindrà lloc del 5 al 17 de gener, a les dunes d’Aràbia Saudita. Hard Rock Cafe Andorra va acollir l’acte de presentació, entre aperitius i un bon ambient.

Fotos: Nelly Dedea

Vehicle de Forestal MotorsportsEn un acte dut a terme al Hard Rock Cafe Andorra, l’equip Forestal Motorsports va presentar el seu equip i el seu projecte de cara a la 42a edició del Rally Dakar, que tindrà lloc a Aràbia Saudita i constarà d’un trajecte d’aproximadament 7.900 kilòmetres, dels quals uns 5.000 seran trams especials

Hard Rock Cafe Andorra

A bord d’un vehicle CAN-AM Maverick X3, el rus Ilya Rouss, com a pilot, i el bielorús Anton Yarashuk, com a copilot, participaran en l’exigent cursa en la categoria Side by Side (SxS) que, des de la seva introducció el 2017, ha guanyat molta popularitat. En la mateixa categoria i amb un vehicle semblant, el pilot Artur Ardavichus, de Kazakhstan, i el copilot Ricardo Adrián Torlaschi, d’Argentina, seran l’altra dupla que representarà Forestal Motorsports al Dakar.

Ruben Xaus

Pel que fa a Rouss, el pilot va participar enguany en la cursa espanyola Baja-Aragon i en el Morocco Rally, dues competicions que, segurament, van servir d’escalfament de cara a un circuit molt exigent. Ardavichus, d’altra banda, es perfila com a un conductor més experimentat gràcies a les seves aparicions en edicions anteriors del Dakar, però a bord de camions Iveco, MAN, Tatra i Kamaz.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.