G de Guax, 25 anys de moda

Fa 25 anys que la Guax Torrallardona va llançar-se a l’aventura de la moda i va crear G de Guax, una botiga diferent que arribava al panorama andorrà amb un estil innovador. Avui, l’establiment s’ha creat un prestigi indiscutible.

Façana botiga g de guax
Foto: Paula Cristina

La celebració de les bodes de plata de G de Guax va reunir un gran nombre de clientes i amigues de la botiga, que ha canviat d’ubicació, no gaire lluny de l’antic establiment, al carrer Verge del Pilar. El nou espai és diàfan i les clientes poden descobrir les noves col·leccions en aquesta nova botiga molt àmplia i lluminosa.

Amics i clients g de guax
Foto: Paula Cristina

G de Guax, és diferent. Les seves peces, triades personalment per la Guax a París, Milà, Estocolm i altres ciutats del món, tenen un aire desenfadat i elegant que les fa úniques. En aquesta col·lecció de tardor, les clientes poden retrobar les línies que es van mostrar a les principals passarel·les internacionals, amb tots els colors de moda per a aquesta tardor-hivern, amb vestits, abrics, faldilles, jerseis i pantalons per fer els conjunts més idonis, sempre amb el consell de les professionals que les atendran a la botiga.

Clients Aniversari G de Guax
Foto: Paula Cristina

La festa dels 25 anys es va allargar fins ben entrat el vespre, i tothom va poder gaudir d’un aperitiu excel·lent i van brindar amb cava per als propers 25 anys.

Amigues Aniversari G de Guax
Foto: Paula Cristina