Guerlain va presentar la nova línia de maquillatge L’Essentiel al Centre Júlia

Com ja és habitual, el primer dijous de cada mes hi ha una cita ineludible amb l’Afterwork del Centre Júlia, ja que cada acte és sinònim d’agradables sorpreses i d’un ambient extraordinari.

Presentació Guerlain Centre Júlia
Foto: César De Pablos

Els productes més exclusius i els millors professionals del sector, són elements més que suficients per a gaudir d’una estona inoblidable. En aquesta oportunitat, la novetat va ser la presentació de la nova línia de maquillatge de Guerlain, on l’eficiència i els productes naturals s’uneixen per primera vegada, oferint resultats espectaculars amb un producte 97% natural.

Centre Júlia guerlain l'essentiel
Foto: César De Pablos

Cal destacar el seu acabat, lluminós i fresc, però també la seva durada, més de 16 hores. L’Essentiel deixa respirar la pell, la hidrata, equilibra i protegeix de la pol·lució, evolucionant, dia rere dia, cap a una pell perfecta. El producte té una excepcional presentació, amb un envàs únic i trencador, dissenyat per Mathieu Lehanneur i està disponible en 12 tonalitats diferents.

Centre Júlia afterwork Guerlain
Foto: César De Pablos

L’Afterwork va comptar, com ja és habitual, amb un gran nombre de clientes, que no es van voler perdre la classe magistral impartida per Eliecer Prince Naranjo, make up artist de Guerlain España. Tanmateix, tot el públic assistent va poder gaudir de diferents còctels, que van fer les delícies dels presents. Val a dir que, un equip d’assessores de bellesa de Júlia d’Andorra i d’Espanya es va desplaçar a Madrid per a realitzar un shooting, amb la nova línia de maquillatge l’Essentiel, un fet que ha donat peu a realitzar una campanya publicitària en la qual es pot veure les diferents professionals testant el producte i es pot visionar a qualsevol dels establiments que Perfumeria Júlia té al Principat d’Andorra.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
L'essentiel de guerlain
Foto: César De Pablos