El Museu del Perfum homenatja Guerlain

Al primer pis del Centre Júlia, al Museu del Perfum, s’està celebrant una exposició molt exclusiva per celebrar els 190 anys de la casa Guerlain, que des del 1828 explora, innova i perfecciona en fragàncies, cura de la pell i maquillatge.

Guerlain al museu del perfum
Foto: Nelly Dedea

Tota la història de Guerlain Perfumes es pot veure ara doncs al Museu del Perfum del Centre Júlia, un recorregut per prop de 200 anys de fragàncies i bellesa, que ara es posa a l’abast del públic andorrà.

equip guerlain i centre júlia
Foto: Nelly Dedea

La insígnia de Guerlain és la cultura de la bellesa, des que el seu fundador, Pierre-François-Pascal Guerlain va crear l’Eau de Cologne Impériale per a l’emperadriu Eugènia amb motiu del seu enllaç amb l’emperador Napoleó III. Neix la primera ampolla de Guerlain amb les abelles de l’imperi, que es van convertir en la icona de la marca. Avui segueix sent el símbol de la “Maison” en plena harmonia entre l’abella, alquimista de la natura i Guerlain, alquimista de la bellesa.

Dones a la presentació de guerlain
Foto: Nelly Dedea

Des de fa gairebé dos segles, Guerlain vibra amb la bellesa i s’entusiasma amb cadascuna de les seves creacions, com l’emblemàtica Petite Robe Noire, L’Homme Idéal, Orchidée Impériale o fins i tot Abeille Royale. També va ser pioner en les pólvores bronzejadores, les famoses Terracotta, que van servir d’inspiració per moltes altres marques. Igualment llança Les Météorites, unes innovadores perles de pólvores que il·luminen la pell.

públic a la presentació de guerlain
Foto: Nelly Dedea

Ara Guerlain crea el primer pintallavis amb doble mirall, el Rouge G, amb una carcassa amovible per posar-hi la barra de llavis. Guerlain ha combinat el color més intens i el tractament més sedós en una fórmula enriquida amb jojoba i mantega de mango, i amb àcid hialurònic i microcristalls de plata amb propietats reflectants. La seva fragància és espectacular, dolça i intensa. Tot això amb una completa gamma de tonalitats per satisfer tots els gustos.

Guerlain regals
Foto: Nelly Dedea

A l’acte d’inauguració de l’exposició es van presentar dues noves fragàncies, l’Aqua Allegoria Passiflora i Mon Guerlain l’Eau de Parfum Florale, ideals per a l’estiu amb el segell inconfusible de Guerlain.

Museu del Perfum – Centre Júlia
115 Av. Carlemany – AD700Escaldes-Engordany
Tel. 00376 892 200
Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook
maika nin i gema miguel
Foto: Nelly Dedea