(+Fotos) Històric retorn de la secció femenina de l’Andorra Hoquei Gel

El combinat andorrà va disputar un partit amistós contra l’emblemàtic Club Gel Puigcerdà, al Palau de Gel de Canillo. El marcador va ser advers, però les sensacions van ser molt positives.

Fotos: Paula Cristina

Andorra Hoquei Gel

Fa tan sols un any, el periodista Carles Alonso explicava que l’Andorra Hoquei Gel buscava desesperadament noies que s’hi volguessin sumar, amb l’expectativa que, en un moment donat, fos possible tenir una plantilla femenina prou nombrosa per poder disputar la Lliga Iberdrola  d’hoquei gel.

Andorra Hoquei Gel

A poc a poc, els somnis es van fent realitat i, com a prova, finalment les noies de l’Andorra Hoquei Gel van fer pinya i van aconseguir erigir-se en equip per enfrontar-se al Club Gel Puigcerdà, una plantilla d’ampli recorregut, que es va imposar per 1-7 sobre les locals.

Però, com bé apuntava Alonso en El Principat, el resultat reflectit al marcador va quedar en un pla secundari, ja que és més destacable i digne d’elogis el fet que aquestes noies, totes de valentes, hagin posat el seu granet de sorra pel retorn de l’hoquei gel al nostre país.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Històric retorn de la secció femenina de l’Andorra Hoquei Gel