Espectacular inauguració oficial de The Embassy

El passat dijous es va inaugurar oficialment, The Embassy Store, la culminació d’un gran projecte encapçalat per l’empresària andorrana Rosa Pons, que finalment ha vist culminat un dels seus grans somnis. Per una banda, la construcció d’un edifici icònic, com ara El Diamant i, per l’altra, The Embassy Store, a la part més baixa del singular edifici, el detall final d’una joia acabada de polir.

Rosa Pons, propietària de The Embassy
Foto: Josep Segura

The Embassy, obra de l’arquitecte Xavier Orteu, és un centre comercial pioner al país, un espai elegant, fresc i acollidor. Sens dubte, en l’edifici està molt present l’essència del projecte: la joia, un aspecte que destaca substancialment a la façana principal, on la seva geometria simbolitza la puresa i resplendor d’un diamant.

Convidats a la inauguració de The Embassy
Foto: Josep Segura

Si fem un passeig pel seu interior, a la planta zero, els sorprendrà l’elegància i modernitat de les seves instal·lacions i descobrireu exclusivitats que agrupen peces de joieria i de rellotgeria de grans marques, de la mà de Suïssa Joiers, com ara Blancpain, Breguet, Carrera y Carrera, Gucci, Hamilton, Longines, Omega o Piaget, que convertiran l’experiència de la compra en quelcom més emocional i sensible. Però, a la mateixa planta, també podeu trobar perfums d’autor difícils de trobar en altres indrets, elaborats a partir de plantes i essències que permeten viatges olfactius i emocionals, presentats per Avery Perfume Gallery. De la mateixa manera, s’hi troba una àmplia gamma de tractaments capil·lars que prenen cura del cabell per dins i per fora com, per exemple, els de Sachajuan; o encara els maquillatges orgànics minerals de Jane Iredale.

Autoritats amb Rosa Pons
Foto: Josep Segura

Finalment, també trobem accessoris de moda de noms internacionalment rellevants al corner del conegut establiment andorrà Gallery, liderat per Sònia Yebra. La tria es fa difícil a l’hora de veure i emprovar els articles de Chloé, Tory Bruch, Balenciaga, Fendi, Stella McCartney o Dolce & Gabbana. Tot un ventall de possibilitats per lluir peces exclusives de gran categoria i modernitat tal com pretén la marca andorrana.

Desfilada de moda de White Fit a The Embassy
Foto: Josep Segura

Però, Si hi ha alguna cosa que destaca notablement a The Embassy, això és, sens dubte, Chef’s Table, l’espai gastronòmic de primeríssima categoria que, a més de delectar els millors paladars amb la seva proposta culinària, serveix de “llar” creativa de tres grans xefs com ara Bernard Bach, Òscar Manresa i Romain Fornell; entre tots, sumen tres estrelles Michelin.

Philippe Shangti amb Betim Budzaku
Foto: Paula Cristina

I què podeu trobar a la primera planta de l’Store? Doncs, aquí hi trobareu lgunes de les marques amb exclusiva: Abanuc —alta cosmètica i perfums d’autor—, Suïssa Joiers —de la família propietària i impulsora del projecte, que presenta peces de joieria i de rellotgeria de diverses marques—, Lopti-k —una òptica de creador, que introdueix les millors marques de muntures—, White Fit —espai Pop-up— i Taschen —papereria i llibreria. Però, un dels espais més destacables d’aquesta planta és, sens dubte, l’exposició de Philippe Shangti, on podeu delectar-vos amb algunes de les seves espectaculars creacions. En definitiva, un compendi de desitjos que es poden fer realitat, amb només travessar les seves portes.

Galeria d'Art Philippe Shangti a The Embassy
Foto: Paula Cristina

Pel que fa al moment de la inauguració, la posada en escena va ser espectacular, emulant els esdeveniments més brillants i glamurosos que es fan arreu del món. A les 19 hores, moment previst per a l’inici de la inauguració, les plantes baixes i primera de l’store ja registraven un ple gairebé absolut, de rellevants personalitats de la vida política, empresarial, social i cultural del país, entre les quals cal destacar la presència del cap de Govern, Xavier Espot i de la Cònsol Major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol.

Meritxell Marsà a The Embassy
Foto: Josep Segura

Tot seguit, i després de rebre els assistents personalment, la Rosa Pons i les seves filles, la Meri i la Mireia Marsà, van procedir a la descoberta d’una escultura d’Àngel Calvente, que presideix l’entrada a l’emblemàtic edifici. Després, tant la Rosa Pons, com la Cònsol Major de la capital i el Cap de Govern, van dirigir unes paraules al públic assistent amb les quals van voler expressar, tant la satisfacció, com l’esforç que requereix un projecte d’aquesta magnitud i el valor afegit que aportarà, no només per a la parròquia, sinó també pel país.

Jordi Gallardo, Mireia Marsà i el seu marit
Foto: Josep Segura

En finalitzar els parlaments, es van servir uns aperitius, a base de canapès i altres delicatessen, preparats per Chef’s Table i còctels del famós barman Aitor Estela. Tot seguit, hi va haver una desfilada, amb dissenys esportius de la marca White Fit, que podeu trobar a la primera planta de The Embassy. Així que, si no vàreu poder assistir a la inauguració, no perdeu l’oportunitat de visitar un dels espais més atractius del Principat d’Andorra.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Còctels a The Embassy amb Aitor Estela
Foto: Paula Cristina