Krack, un nou concepte en sabateria multimarca

De la mà del Grup Quars, que compta amb més de 50 anys en l’àmbit de les botigues d’alta gamma de rellotgeria, ulleres i joieria, arriba a Andorra la sabateria Krack.

Façana Quars Krack Andorra
Foto: César De Pablos

Aquest nou concepte de sabateria proposa les millors marques del mercat per a dona, home i nen. Krack compta amb més de 20 punts de venda a Espanya i actualment estan en plena expansió. És una marca de GR Global Retail, que es troba en fase de creixement i consolidació, amb un model de negoci àgil, modern i dinàmic, que sap anticipar-se a les necessitats dels consumidors.

Foto: Krack/QuarsLes marques que es troben a Krack han estat curosament seleccionades entre la gran oferta disponible en el món del calçat, per tal d’oferir els productes més idonis per al client més exigent. A banda de les marques pròpies, Krack i Bross, l’establiment proposa models de sabates de grans marques, com Geox, Ugg o Pikolinos.

Interior de la botiga Krack Andorra
Foto: César De Pablos

La nova botiga, situada a l’avinguda Carlemany 60, en plena zona Vivand, té dues plantes on es poden apreciar còmodament els nous models de calçat de la nova col·lecció primavera-estiu. La festa d’inauguració, molt concorreguda, va servir perquè el públic descobrís tota la gamma de sabateria, al ritme de la música d’un Dj i degustant un còctel.

Punkarrillas i Vanessa Villen a Krack