(+Fotos) La segona parada del Circuit de Pàdel Princiesport by Becier va ser tot un èxit

180 jugadors van ser els protagonistes dels 119 partits disputats en el marc del segon torneig open del Circuit de Pàdel Princiesport by Becier, que, indicava l’organització, és el torneig amateur d’aquesta disciplina amb major participació en la història d’Andorra.

Fotos: Reinaldo Márquez

Circuit de pàdel becier

En un ambient immillorable en el qual tots els presents van gaudir d’una espectacular exhibició de cotxes de Becier Vehicles, el complex Princiesport es va tornar a omplir de jugadors –també hi van ser els seus acompanyants– en una nova cita del Circuit de Pàdel Princiesport by Becier, que continua creixent amb passos ferms.

Circuit de pàdel becier

180 jugadors, distribuïts en 90 parelles, van donar vida a una competició èpica, que no només ens va obsequiar amb partits molt emocionants i ben disputats, sinó que es acabar convertint en el torneig amateur de pàdel més concorregut de la història del nostre país.

Circuit de pàdel becier

Després de 119 partits de vuit categories diferents, la dupla conformada per Maxi Cejas i Schugar Puchalver es va consagrar com la guanyadora de 1a masculina, mentre que els finalistes van ser Xavi Amat i Oscar Cerezo. La 2a masculina, per la seva banda, va ser dominada per Francesc Farras i Víctor Ribera, que van batre el tàndem de Miguel Paloma i Marcos Paloma. Quant a la 3a masculina, Marcos Rocha i Tino Olivera van ser els campions, superant la parella formada per Sergi Zamora i Ismael Álvarez.

Circuit de pàdel becier

Berta Juncosa i Judit Cartaña van ser les flamants vencedores de la final jugada contra Dolores Cejas i Anna Aguareles per la 1a femenina, mentre que, després de superar la dupla de Maria Galera i Maria Fernández, van ser Sandra Soler i Anna Palazón les guanyadores de la 2a femenina. Finalment, Vanesa Roca Loan i Chabeli Sánchez van pujar al punt més alt del podi de la 3a femenina després de batre les finalistes Verònica Fernández i Laura Martínez.

Circuit de pàdel becier

A banda dels respectius quadres masculins i femenins, la segona parada del Circuit de Pàdel Princiesport by Becier també va acollir partits de les categories 2a i 3a mixta. En aquesta oportunitat, la sort sí que va somriure a favor d’Anna Aguareles, que, emparellada amb Jan Solé, va ser capaç de despatxar la dupla formada per Jessica Jiménez i Jordi Rilló en la final de 2a mixta. La de 3a mixta, concloentment, va ser per a Roger i Alba, que van vèncer Esteve Raposeiras i Montse Bull.

Circuit de pàdel becier

Al llarg dels quatre dies de competició entre el 29 de juny i el 2 de juliol, els presents van poder gaudir no només de més d’un centenar de partits molt entretinguts de pàdel, sinó també de diferents activitats com ara un clínic de tennis amb JeanBa Poux, classes de zumba, step, ioga i cycling, aperitius, un taller de vins, dues sessions de DJ i molt més.

Entre el 14 i el 17 d’octubre, tindrà lloc la tercera parada del circuit.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

La segona parada del Circuit de Pàdel Princiesport by Becier va ser tot un èxit