L’Artista Piano Bar obre les seves portes amb música i màgia

En un ambient agradable i carregat de bona música, L’Artista Piano Bar va celebrar la seva inauguració, amb la presència de molts bons amics dels propietaris, que van gaudir d’una nit espectacular.

Amics celebrant la inauguració de L'Artista Piano Bar
Foto: César De Pablos

Entre tapes i còctels, la festa va començar amb una interpretació musical magistral del Manel Soriano Tarres, que va interpretar clàssics del rock en espanyol i, a més a més, les cançons més icòniques d’Elvis Presley. El públic va respondre amb rialles i aplaudiments, però també amb passes de ball distintives del rock and roll.

Música de Manel Soriano Tarres a L'Artista Piano Bar
Foto: César De Pablos

La nit va continuar amb els enginyosos trucs del mag Jorge, que va deixar bocabadats –literalment– als espectadors. Cartes volaven per tota la sala i n’apareixien al lloc menys pensat; les pilotes vermelles es multiplicaven i les cigarretes levitaven. Va ser tota una presentació marcada per la sorpresa, el misteri i, per descomptat, del saber fer d’aquest as de l’il·lusionisme.

Mag Jorge a la inauguració de l'Artista Piano Bar
Foto: César De Pablos

En el moment del clímax de la vetllada, el Gregory, un dels propietaris del local, li va dedicar un sentit discurs al seu soci, el William, amb motiu del seu 50è aniversari. Com mostra del seu afecte, el Gregory el va obsequiar amb un exquisit vi Sea Soul Nº4, del celler Crusoe Treasure, elaborat amb raïms Syrah, un criança de 14 mesos en barrils de roure francès i 6 mesos d’atresorament submarí.

Soci de l'Artista Piano Bar amb ampolla de vi
Foto: César De Pablos

L’Artista Piano Bar, ubicat al carrer l’Alzinaret núm. 4, és un lloc singular i original, on la música i el bon ambient són els elements més representatius. El seu concepte vintage i la seva essència tan divertida t’atraparan ràpidament.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Foto: César De Pablos