Les escoles bressol comunals organitzen una jornada sobre alimentació

Les escoles bressol comunals amb l’Escola Bressol Dames de Meritxell, L’Espill i El Petit Príncep, van organitzar una jornada sobre alimentació en l’etapa de 0 a 3 anys. Uns 100 pares van participar a les xerrades i, a la tarda, els tallers es van omplir.

Pares i mares de nens de les escoles bressolDurant el matí, hi va haver xerrades d’una pediatra, una dietista, un psicòleg, una entrenadora física i també una actuació de rítmica. A la tarda es va fer un taller de cuina amb el Carles Flinch, un de batuts, un de ioga pares-nens i un de “mindfulness”. Les jornades es van centrar en l’alimentació perquè és un tema que genera preocupació i servirà per prevenir problemes futurs de salut.

Dona amb nensLes escoles bressol ja fa anys que van deixar de ser llocs a on es guarda els infants per passar a ser llocs a on es té cura dels menuts i on s’aplica un pla pedagògic que té com a objectiu ajudar-los a desenvolupar al màxim el seu potencial. Treballen amb infants entre 4 i 36 mesos, una edat on la formació del caràcter futur és important. Per això, les escoles bressol treballen per donar les eines que puguin ajudar els pares en aquesta tasca.

La jornada va ser un èxit, tant de participació com de contingut, tothom va sortir-ne molt satisfet i amb ganes de repetir l’experiència.