L’Skål Club Andorra va organitzar el primer dinar col·loqui per la promoció turística

Una vintena de membres de l’Skål Club Andorra han participat ahir al migdia al primer dinar col·loqui de l´entitat amb l´objectiu d´estrènyer els contactes amb diferents organitzacions i persones vinculades amb la promoció turística del país. En aquesta ocasió, el primer convidat ha estat el director general d´Andorra Turisme, Betim Budzaku.

A l´inici de l´acte, el president de l’Skål Club Andorra a agraït l’assistència de Betim Budzaku i la de tots els membres del Club presents, no ha oblidat recordar amb molt respecte tota la tasca realitzada per anteriors equips en favor de la promoció turística del Principat.

Raymond Juan L'Skål Club Andorra
Foto: Skål Club Andorra

També s´ha aprofitat per realitzar un repàs per les diferents accions que s´estan duent a terme des d´Andorra Turisme. El dinar col·loqui s´ha desenvolupat de forma distesa i ha servit per tractar diferents qüestions que afecten a la definició de l´estratègia turística del país. S´ha fet balanç del què s´ha aconseguit en els darrers any i també, la línia a seguir en els propers anys.

Aquest és el primer dinar col·loqui que organitza l´Skål Club Andorra i ja en té programats d´altres al llarg de l´any.