Lucas Fox Andorra, especialitzats en l’alt standing

La prestigiosa immobiliària especialitzada en els productes d’alt nivell, Lucas Fox, arriba a Andorra de la mà de Jordi Tàpies, que acaba d’inaugurar el nou local, al carrer de la Unió d’Escaldes-Engordany.

Façana Lucas Fox Andorra
Foto: Josep Segura

Un bon nombre de clients i amics de la nova immobiliària es van donar cita al carrer de la Unió número 9 a Escaldes-Engordany per donar el tret de sortida d’aquesta filial de la immobiliària Lucas Fox, de la qual el Jordi Tàpies n’és el director i propietari.

Lucas Fox dona servei tant a estrangers com a andorrans, tot i que la majoria dels seus clients són internacionals

Convidats i director de Lucas Fox
Foto: Paula Cristina

Lucas Fox dona servei tant a estrangers com a andorrans, tot i que la majoria dels seus clients són internacionals. De cara a les persones del país, Lucas Fox proporciona un servei molt interessant, ja que s’ocupa de vendre o comprar propietats d’andorrans a l’estranger, principalment a Espanya, Portugal o a França. “Hem venut pisos d’alt standing a Eivissa, València, Barcelona o Marbella que eren propietat de persones d’Andorra, i això ho hem pogut fer aprofitant els serveis que dona Lucas Fox a través dels seus centres a l’estranger”, explica Jordi Tàpies, que indica que un 80% de la seva clientela és internacional.

Equip de Lucas Fox Andorra
Foto: Paula Cristina

Lucas Fox és una agència immobiliària que ofereix un servei complet amb habitatges residencials d’alta qualitat i una àmplia gamma de serveis immobiliaris per a clients nacionals i internacionals, amb un elevat nivell de competència professional. La companyia va ser fundada el 2005 per Alexander Vaughan i Stijn Teeuwen, que van capitalitzar la creixent demanda dels compradors internacionals d’habitatges en ubicacions clau de diversos països.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Ruben Xaus a Lucas Fox Andorra
Foto: Paula Cristina