“El meu gos i jo 19”, la tendresa de Céline Pech a l’Illa Carlemany

Céline Pech va inaugurar, el passat dilluns dia 17 de juny, l’exposició fotogràfica ”El meu gos i jo 19”, a la planta baixa del centre comercial Illa Carlemany. La fotògrafa i artista francesa, especialista en retrats, ha volgut reflectir en les seves fotografies l’amor que té pels animals, especialment pels gossos i ha recreat diferents instantànies d’aquests amb els seus amos.

Céline Pech a la seva exposició
Foto: Josep Segura

En total són 15 fotografies, que combinen el blanc i negre i el color, recollint moments i vivències que ressalten el nexe d’unió existent entre amos i gossos, que no van deixar indiferent cap de les nombroses persones que van assistir a la inauguració d’una exposició que vessa tendresa en tots els seus retrats.

Representant de Bomosa a l'exposició de Céline Pech
Foto: Josep Segura

La mostra es podrà visitar fins al 30 de juny i estem segurs que sabreu valorar aquesta acció solidària que, conjuntament amb Bomosa, col·laboren des de fa 4 anys per recaptar pinso a canvi d’una sessió fotogràfica. Gràcies a aquesta fórmula, ja s’han recaptat més de 1.767 quilograms d’aliment per als peluts.

Marta Riestra i el xef Andrés Riestra
Foto: Josep Segura

L’acte d’inauguració de l’exposició va ser molt concorregut i va comptar amb altres al·licients que també van agradar molt als presents, com ara la música del grup Vibrand en Clau de Soul o les delicatessen del xef Andrés Riestra. Per cloure l’esdeveniment, la Céline va fer entrega dels premis als guanyadors del concurs que va realitzar, a través del seu Facebook, amb la mateixa temàtica de la mostra exposada. El primer guardó s’ho va emportar el Santi i la seva gosseta Pixar; el segon va ser per a l’Elisabeth i el Marc, amb el seu gos Randy i el tercer regal va ser per a la Laura i el Toni, amb el seu gos Bob.

Premiat a l'exposició el meu gos i jo de Céline Pech
Foto: Josep Segura

El premi per al guanyador va consistir en una cistella de productes alimentaris ecològics, de Veritas, gentilesa de Bomosa, mentre que la resta van aconseguir una funda protectora per al maleter del cotxe, proporcionada per Món Veterinari i una magnífica sessió fotogràfica que realitzarà la Céline Pech al seu estudi.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Agrupació Musical Shuffle Express a l'exposició de Céline Pech
Foto: Josep Segura