El Centre de Congressos d’Andorra la Vella es va omplir per a escoltar les vivències de Mike Horn

Al voltant de 700 persones van omplir l’auditori del Centre de Congressos d’Andorra la Vella, amb motiu de la conferència que Mike Horn, aventurer i explorador sud-africà, va oferir en el marc del 40è aniversari de la Creu Roja Andorrana, i amb el patrocini d’Aero Autofactoria i Caropticom.

Fotos: César De Pablos

Una recepció privada per a celebrar els 40 anys de la Creu Roja Andorrana va donar el tret de sortida a la conferència de Mike Horn, un esdeveniment que va aplegar centenars d’espectadors que es van rendir als peus d’aquest emblemàtic explorador. A l’acte, hi van assistir diferents personalitats de la política comunal i nacional, així com representants de la Croix-Rouge Française i del seu homònim andorrà.

Olivier i Ada Amengual durant la conferència de Mike Horn
Ada Amengual i Olivier, CEOs d’Aero Autofactoria i Caropticom.

La conferència ‘Del K2 al Pol Nord’ la va obrir Josep Pol, president de la Creu Roja Andorrana, qui va manifestar el seu agraïment a l’equip de voluntaris i a totes les persones que fan possible les tasques humanitàries de l’organització. En la mateixa línia, Olivier i Ada Amengual, ambdós CEO de les empreses patrocinadores, van presentar al pilot Cyril Despres i a l’aventurer Mike Horn, que es van guanyar el públic des del primer moment.

En clau d’humor i anècdotes pintoresques, Despres i Horn, que van formar dupla al Ral·li Dakar 2020 en la categoria SSV, van narrar la seva experiència, tant a aquesta exigent competició com al Senegal, on van conèixer la realitat social d’aquest país africà. Posteriorment, Horn va aprofundir en les seves vivències en l’expedició que va emprendre al Pol Nord, on va ser testimoni de les seqüeles del canvi climàtic produït per obra de l’ésser humà.

Mike Horn i Cyril Despres a la conferència
Cyril Despres i Mike Horn durant la conferència.

Malgrat que el contingut de la conferència va resultar alarmant i preocupant, pel que representa l’impacte de les accions humanes sobre el medi ambient, Mike Horn va saber captivar el públic amb el seu carisma i missatge d’esperança, amb el qual va convidar a tots els presents a apreciar la vida i la natura de manera més activa.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.