Minerva clou el seu curs amb un còctel a l’Andorra Park Hotel

A través de la interacció amb altres ments brillants i l’exposició a visions i perspectives diverses, Minerva, club de dones emprenedores, ha aconseguit afavorir la gestació de noves iniciatives i aliances comercials.

Fotos: Minerva

Minerva

En un ambient carregat d’energia i amb un toc d’elegància, el club de dones emprenedores Minerva va tancar amb èxit les seves activitats d’aquest curs, organitzant un còctel afterwork que va reunir una trentena de persones al prestigiós Park Hotel. Aquest acte va marcar el final d’una etapa plena de descobertes, aprenentatge i complicitat entre les dones emprenedores del país.

Minerva

El club Minerva, nascut amb la idea d’impulsar l’emprenedoria femenina, va veure la llum el 19 de juny amb una forta determinació d’aportar una visió refrescant i creativa al món empresarial. Durant aquest temps, les dones participants han tingut l’oportunitat de gaudir d’una desena d’activitats diverses, des de tallers pràctics fins a xerrades motivadores, i fins i tot moments d’oci que han ajudat a teixir una xarxa personal i professional cada vegada més sòlida.

Minerva

Amb una xifra impressionant de més de 150 persones, el club Minerva ha aconseguit fer florir les idees i projectes de nombroses dones emprenedores, oferint un entorn propici per a la creativitat i la innovació.