Mood Andorra va dedicar una nit solidària a benefici de la Creu Roja Andorrana

En el marc de les nits de ‘ Mood Music ‘ que sol oferir als seus clients, el popular restaurant d’Escaldes-Engordany va dedicar la vetllada a la Creu Roja Andorrana, per a recaptar fons que puguin ajudar a pal·liar les conseqüències de la crisi sanitària.

Fotos: César De Pablos

Ismael González en concert al Mood Andorra

Entre còctels refrescants, plats deliciosos i la millor música en directe, el restaurant Mood va fer que els seus clients gaudissin d’una estona diferent, amb la presentació del cantant Ismael González i el guitarrista català Jaume Llauradó. Tots dos van saber crear un ambient agradable, on no van faltar les emocions.

Jaume Llauradó en concert al Mood Andorra

El passat dijous, dia 10 de desembre, l’habitual nit de “Mood Music” va tenir un toc de solidaritat molt especial, ja que el restaurant escaldenc va oferir un assaborit plat d’hummus, per tan sols 5 euros, quina recaptació aniria íntegrament destinada a la Creu Roja Andorrana. La campanya es va iniciar el passat 19 de novembre, a través del servei de delivery de l’establiment, però els encarregats han volgut fer d’aquesta col·laboració quelcom més especial. Quina millor manera de fer-ho que amb un divertit i enèrgic concert?

Plat d'hummus solidari del Mood Andorra

A partir de les 22.00 hores, Ismael González va enlluernar tots els presents amb pinzellades del seu nou treball musical, “Intenso”, però també amb èxits de tota la vida, com ara “Corazón partío”, d’Alejandro Sanz, i “La quiero a morir”, de Francis Cabrel. L’acompanyament del guitarrista Jaume Llauradó també va ser un dels atractius de la nit, i va aconseguir conquerir el públic amb solos de guitarra realment impressionats.

Públic al concert al Mood Andorra

Com a complement de l’activitat solidària a favor de la Creu Roja Andorrana, el restaurant Mood va donar l’opció, a tots els clients que volguessin, de poder fer una aportació directa a través del seu tiquet, amb l’import de la seva preferència.

Jordi Fernández director de la creu roja andorrana i la seva parella

Jordi Fernández, director de la Creu Roja Andorrana, es va mostrar molt content i satisfet amb la iniciativa, que permetrà que l’organització continuï col·laborant amb la mitigació dels efectes causats per la pandèmia de la Covid-19.