MoraBanc Andorra i la Creu Roja presenten una samarreta molt especial

Avui, a la tarda, el MoraBanc Andorra ha presentat la samarreta que lluirà el club, com a tercera equipació, durant la temporada 2020-2021 de la Lliga ACB. L’acte ha tingut lloc a la botiga solidària de la Creu Roja Andorrana.

Fotos: César De Pablos

Samarreta del MoraBanc Andorra

“Una samarreta que correspon al partit de la nostra vida”, així ha definit Gorka Aixàs, president del MoraBanc Andorra, a aquesta nova indumentària que vestirà l’equip andorrà, com a tercera equipació, durant alguns dels compromisos de la temporada 2020-2021. Es tracta d’una samarreta en la qual figuren més de 900 noms estampats, tots ells de persones que s’han sumat a la campanya solidària impulsada des del si del club andorrà, quina recaptació d’aproximadament 28.000 euros aniria destinada al fons solidari de Govern per a combatre la Covid-19. “Crec que aquesta va ser una iniciativa que va superar totes les nostres expectatives, i la veritat és realment emocionant poder-la presentar avui. (…) és una samarreta que passarà a la història, que ha tingut una acollida espectacular”, ha explicat Aixàs, qui ha remarcat la importància de continuar donant suport a les iniciatives solidàries, especialment durant aquests moments de dificultat.

Gorka Aixàs president del BC Morabanc Andorra

En representació de la Creu Roja Andorrana, el seu vicepresident, David Fraissinet, ha congratulat la iniciativa del club de basquetbol, la qual ha qualificat d’un orgull per al país, i ha agraït el tarannà solidari que el MoraBanc Andorra ha mostrat envers l’organització. “És una gran satisfacció veure el suport de la societat andorrana, que sempre fa costat a aquest tipus d’iniciatives”, ha expressat.

La nova samarreta, que a partir d’aquesta tarda es podrà adquirir pels canals oficials del club, es podrà veure a la pista en el compromís de la jornada 4 de la Lliga ACB, quan el MoraBanc Andorra rebi la visita del Joventut de Badalona.

David Fraissinet vicepresident de la Creu Roja Andorrana