(+Fotos) El MoraBanc Andorra incorpora dos nous jugadors a les seves files

La terrassa The RoofTop Van, a l’Hotel Fènix del grup Daguisa hotels, va acollir l’acte oficial de presentació dels nous fitxatges amb els quals comptarà el MoraBanc durant la temporada 2022-2023 de la LEB Or.

Fotos: César De Pablos · Daguisa Hotels

Roda de premsa de jugadors del MoraBanc Andorra

El pivot brasiler Felipe Dos Anjos i els seus 2,18 metres d’alçada són, des del passat 25 d’agost, a disposició del MoraBanc Andorra, que es deixarà la pell a la pista per a intentar recuperar el seu lloc a la Lliga ACB.

Roda de premsa de jugadors del MoraBanc AndorraDos Anjos arriba provinent del Movistar Estudiantes i, des del primer minut, ja es mostra ben identificat amb el club andorrà. “Ho vaig decidir sense pensar-ho, ja sabia del projecte que hi havia. En arribar aquí, he vist les capacitats dels jugadors i penso que podrem pujar. He vingut per a guanyar sí o sí”, va expressar el jugador de 24 anys originari de São Paulo.

Roda de premsa de jugadors del MoraBanc AndorraUn altre jugador que no s’ho va pensar molt per aportar el seu potencial al MoraBanc Andorra va ser l’aler Juan Rubio, qui va deixar el Palencia Baloncesto per respondre a les ordres de Natxo Lezkano. El murcià de 26 anys va explicar que “ja coneixia Andorra” i, tant el país com el club, “són increïbles” i alhora un lloc ideal per “complir un somni que tinc des de nen”, el d’ascendir a l’ACB. “No m’ho vaig pensar molt. Vaig parlar amb el Natxo i amb el ‘Franky’… ho tenia claríssim, la veritat”, va rematar.

El director tècnic del club, Francesc “Franky” Solana, es va mostrar satisfet amb les incorporacions de “dos jugadors que coneixen molt bé la competició i ens donaran molta experiència i energia”.

A l’acte, hi va assistir Jordi Daban, CEO de Daguisa Hotels, grup patrocinador del MoraBanc Andorra, per mostrar el seu suport als nous fitxatges.