“Alleés et venues” ja penja a les parets del Museu Carmen Thyssen

Avui obre al públic la segona mostra que el Museu Carmen Thyssen Andorra ofereix al visitant, després de la seva inauguració, el març de l’any passat. I també, com l’any anterior, l’encarregada d’inaugurar la mostra va ser la baronessa Thyssen, que ahir a la tarda i envoltada per destacades personalitats de la vida política del país, com ara la Cònsol Major d’Escaldes-Engordany, Trini Marín; la Ministra de Cultura, Olga Gelabert o el Ministre de Turisme Francesc Camp; va presentar als mitjans de comunicació la nova col·lecció titulada “Alleés et venues”.

Museu Carmen Thyssen
Fotos: Nelly Dedea

Sens dubte, una de les teles més admirades ha estat “Alleés et venues”, de Paul Gauguin, que dóna nom a la mostra, però el visitant també podrà admirar 21 obres més, de mestres antics, modernistes catalans i de l’escola francesa i americana, entre els quals cal destacar Canaletto i Jan Van Kessel III.

La mostra recull una ràpida visió panoràmica sobre quatre segles de camins en l’art occidental i el punt de partida és l’any 1600. Una meravella que no us podeu perdre, de cap de les maneres!

Troba més fotos al nostre Facebook.

Fotos: Nelly Dedea