El Museu Carmen Thyssen i Unicef signen un compromís de col·laboració

El Museu Carmen Thyssen Andorra i UNICEF han signat aquest matí, a la Sala EduCarmenThyssen de la galeria escaldenca, un conveni de col·laboració per tal de recaptar fons destinats a l’ONG andorrana.

Signatura de compromís d'Unicef i museu carmen thyssen
Foto: Paula Cristina

El Museu es converteix d’aquesta manera en la primera galeria amiga d’UNICEF arreu del món i l’operativa de recaptació serà mitjançant l’organització de diferents activitats culturals encaminades a assolir les fites previstes. Tanmateix, a partir de demà, tothom que visiti el museu disposarà d’una guardiola per poder fer els donatius que creguin oportú.  La recaptació tindrà com a destinatari un projecte que UNICEF està desenvolupant a Butan, enfocat a millorar la vida dels infants amb discapacitat del país asiàtic.

Guillermo Cervera, Olga Gelabert i Laura Álvarez
Foto: Paula Cristina

A la signatura d’aquest conveni han assitit, Guillermo Cervera, director artístic del Museu i comissari de l’exposició “Allées et Venues”; Olga Gelabert, Ministra de Cultura, Joventut i Esports i presidenta de la Fundació MuseuAND i Laura Álvarez, presidenta del Comitè Nacional d’Andorra per l’Unicef.

Gaudeix de totes les fotos d’aquesta roda de premsa al nostre Facebook.