Nova oficina de Becier Immobiliària a la capital

Una nova oficina de Becier Immobiliària acaba d’obrir les seves portes a les instal·lacions de Grup Becier al carrer Prat de la Creu, al centre d’Andorra la Vella. Aquest és el segon punt d’atenció al públic de la immobiliària.

Amb aquesta nova oficina, la immobiliària es converteix en la tercera empresa del Grup Becier en afegir-se a l’emblemàtic local de Prat de la Creu, que va obrir les portes l’any passat. Aquesta decisió estratègica obeeix a l’objectiu del Grup Becier de facilitar l’accés dels seus clients a les oficines. Amb tot, l’empresa manté la seva seu actual de Santa Coloma, ubicada junt amb l’edifici central del Grup Becier.

Becier Immobiliària Andorra
Foto: César De Pablos

Efraín Martín, responsable de Becier Immobiliària, indica que “estem segurs que el punt d’atenció al carrer Prat de la Creu ens permetrà donar un millor servei als actuals i nous clients. Tot i això, pel fet de formar part del Grup Becier comptem amb el suport d’un equip transversal de professionals qualificats i oferim un assessorament integral, que inclou qüestions legals i financeres. Per tant, mantindrem l’oficina de Santa Coloma i seguirem donant el millor servei”.

L’augment de la infraestructura també ha comportat un creixement de la plantilla d’aquesta empresa que va començar la seva activitat fa més de tres anys. La iniciativa empresarial es desmarca dels sectors on el Grup Becier ha actuat tradicionalment, però manté el mateix objectiu de la resta de línies de negoci: donar el millor servei al públic resident del país i als estrangers, per seguir potenciant l’economia nacional.

Becier Immobiliària Prat Creu
Foto: César De Pablos