(+Fotos) Paellas y Paellos obre a l’avinguda Carlemany

Escaldes-Engordany té un nou establiment gastronòmic a l’avinguda més transitada de la parròquia. Es tracta del restaurant Paellas y Paellos, una arrosseria ubicada al núm. 57 de l’avinguda Carlemany.

Fotos: Dona Secret

Paellas y Paellos inaugura un nou localEl passat 16 de novembre el restaurant Paellas y Paellos es va omplir de gom a gom amb motiu de la seva inauguració, en què els visitants van poder descobrir de primeríssima mà la seva variada oferta d’arrossos i paelles. Però, si bé aquestes opcions són les abanderades de l’establiment, el comensal també hi pot trobar tota mena d’aperitius, amanides i una fina selecció de carns i peixos.

Paellas y Paellos inaugura un nou localA banda de degustar un menú especialment elaborat per a l’ocasió, els més de 120 convidats van gaudir d’un còctel de benvinguda, per a posteriorment donar pas a deliciosos entrants com ara els tradicionals pebrots del Padrón i una selecció d’embotits ibèrics. Com no podia ser d’una altra manera, no s’hi van fer esperar les especialitats de la casa: paella, arròs de pop i arròs negre. Tampoc no hi van faltar les postres més exquisides.

Paellas y Paellos inaugura un nou local

Amb una superfície de gairebé 800 metres quadrats distribuïts en dues plantes, Paellas y Paellos és el tercer restaurant del mateix grup gastronòmic que regenta la Taverna Piccola Itàlia i la Taverna Excálibur, també ubicats a l’avinguda Carlemany. Aquest nou local disposa d’una àmplia zona de bar, una bodega i vuit fogons paellers que salten a la vista perquè els presents puguin gaudir, en directe, de la preparació dels seus plats favorits.

Paellas y Paellos inaugura un nou local

Com a part de la vetllada, la DJ Patricia Mantovani va punxar les seves millors mescles de música techno.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Paellas y Paellos obre a l’avinguda Carlemany