Energia femenina al Park Piolets Spa amb Alqvimia

Bellesa holística i personal, aquest nou concepte de la cura i cosmètica femenina va ser el protagonista del taller ofert per Alqvimia al Park Spa, del Park Piolets Hotel & Spa.

Fotos: César Vidal

El passat 9 de març es va dur a terme un taller especial d’energia femenina, organitzat pel Park Spa i la prestigiosa empresa de productes d’alta qualitat Alqvimia. L’esdeveniment va tenir lloc a les 19 h, a la Sala Font D’Argent, i va comptar amb la participació de Lola Mari, directora del Park Spa i Ester Sues, formadora d’Alqvimia. A més a més, cal destacar que les dones assistents van poder gaudir d’una trobada íntima i sota la llum de les espelmes.

La novetat de la jornada va ser la presentació del Sensuallity, un oli íntim femení, afrodisíac, que potencia el plaer de les relacions sexuals i realitza desbloquejos energètics estimulant tots els sentits. Un producte que representa la cultura del goig i permet connectar amb la puresa de l’energia sexual femenina.

El taller va tenir com a eix central la conscienciació de la dona per a crear el seu  empoderament i equilibri energètic, mitjançant els secrets que amaguen les flors, a través de l’aromateràpia alquímica, que activa l’energia femenina.

Les tres joies amb les quals treballa Alqvimia són: la Rosa búlgara, el neroli i el gessamí, que permeten la creació de productes pensats exclusivament per a la dona.

Una invitació a gaudir del benestar personal per a totes les dones, que permet trobar harmonia i equilibri, explorant el cos i activant tots els sentits.