Pol López inicia una temporada prometedora a la Fórmula 4 francesa

Després de debutar al circuit Paul Armagnac, de Nogaro, el jove pilot Pol López va lluir el pavelló andorrà al circuit urbà de Pau-Ville, entre els dies 6 i 8 de maig, en el marc de la segona prova de la Fórmula 4 francesa.

Pol López a la Fórmula 4 francesa

Amb tan sols 18 anys, el pilot Pol López llueix amb orgull el pavelló andorrà a l’exigent Fórmula 4 francesa, bressol de grans pilots com ara Jean-Eric Vergne, Romain Dumas i Pierre Gasly. El nascut a Sant Cugat del Vallès, va debutar en la categoria el passat 16 d’abril, al circuit Paul Armagnac, de Nogaro, on va disputar tres curses contra 23 rivals, 15 dels quals repeteixen en la F4 francesa.

Si bé Nogaro no va representar un bon inici per al pilot andorrà, López va mostrar una millor versió a Pau-Ville, remuntant posicions des de la 19a plaça. A la primera de les tres curses disputades, va ascendir fins a la 15a posició, mentre que la seva millor marca va arribar a la segona sessió, on va signar una 10a plaça. L’andorrà va completar la tercera de les proves amb una 12a posició que, malgrat no ser suficient per poder sumar punts per a la classificació, sí que convida a esperar una millora considerable del Pol de cara a noves cites.

Del 13 al 15 de maig, el circuit de Magny-Cours acollirà la tercera de les set convocatòries del Campionat de Fórmula 4 francesa.