El Prat del Roure va acollir la 6a edició de Mobilitat Elèctrica

Que els vehicles elèctrics van guanyant terreny als convencionals, és un fet que es pot contrastar, any rere any, i que tant el consumidor com les administracions aposten decididament per un transport sostenible, és una realitat. Tenint en compte aquestes premisses, ara fa sis anys es va iniciar la primera jornada de mobilitat elèctrica, quan ja es començava a percebre l’auge dels vehicles impulsats per energia elèctrica i la contaminació començava a ser el problema més gran de la humanitat.

Becier Vehicles a Fira de Mobilitat Elèctrica 2019
Foto: Josep Segura

Llavors, els vehicles exposats es podien comptar amb els dits d’una mà, però enguany totes les marques compten amb un o més models elèctrics, que competeixen, de tu a tu, amb els impulsats per carburants. A la sisena edició de la fira, el públic assistent va poder veure i provar una important gamma, no només de cotxes, sinó també de bicicletes, segways o patinets elèctrics. També cal destacar que, aquesta edició ha comptat amb una carrera de bicicletes elèctriques.

Representants d'institucions a la Fira de Mobilitat Elèctrica 2019
Foto: Josep Segura

Entre les personalitats que van acudir a la cita, cal destacar la presència de la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Trini Marín; el director general de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA), David Fraissinet o el director general de FEDA, Albert Moles. Tots van coincidir en el fet que la mobilitat elèctrica és ja una realitat i a mitjà termini tots els vehicles seran elèctrics. També van incidir en la necessitat de regular els patinets, ja que és un mitjà que està creixent a un ritme molt elevat.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Vehicle Tesla a la Fira de Mobilitat Elèctrica 2019
Foto: Josep Segura