Purito de rècord: la cursa va reunir 2.700 ciclistes

La quarta edició de la Purito Andorra Gran Premi Andbank, va reunir 2.700 ciclistes, tot un rècord de participació. Amb aquestes xifres, es pot afirmar que la prova ha arribat al nivell de la consolidació.

Sortida de la purito 2018

En només quatre anys, la Purito Andorra s’ha consolidat com una de les referències en l’àmbit nacional i internacional pel que fa a les curses ciclistes de muntanya. Aquest any 2018, s’ha tornat a batre rècords amb un total 2.700 ciclistes entre els tres recorreguts, el llarg, de 145 quilòmetres i 5.200 metres de desnivell entre els sis ports de muntanya, el mitjà, de 80 quilòmetres, i el curt, de 28.

Purito Rodríguez a la línia de sortida

La xifra de 2.700 ciclistes satisfà l’organització, ja que es vol mantenir la qualitat de la prova, segons va indicar el mateix Joaquim “Purito” Rodriguez en creuar la línia d’arribada als Cortals d’Encamp. També es mostrava molt satisfet en constatar l’èxit de la segona edició de les curses pels més petits, amb de 150 infants inscrits.

Ciclistes de la purito 2018

Per segon any consecutiu, el més ràpid a completar el recorregut llarg va ser l’andorrà David Fernández, que va arribar just per davant del català Francesc Guerra.